Genre Dag Zoek  
 

Laros & de Jong

De vis op het droge
Op de vooravond van het Grote-Vrolijke-Vissen-Feest komt er een gevaarlijke vis, de zeeduivel.
Vertoningsdata
zo 31 mrt 14:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Theatre Hotel Courage

Story Nights - What the F is Commedia dell’Arte?
Wat hebben een verlegen jongen uit Irak en de courtisane uit de 16e eeuw gemeen?

Katrien van Beurden (actrice en artistiek leider van Theatre Hotel Courage) trok jarenlang de wereld rond met een tas maskers om het rauwe Commedia dell’Arte uit haar context te halen en een nieuw leven in te blazen. Zij herontdekte het rauwe Commedia waar zoveel misverstand over is: What the F is Commedia dell’Arte? Waar in Nederland slechts de grappen en de grollen overbleven, weten maar weinig mensen hoe de rauwe Commediaspelers in tijden van extremen het publiek betoverden en letterlijk speelden op leven en dood. Het Commedia waar vrouwen hun boezem toonden om publiek te trekken om vervolgens te vertellen over hun dromen, eenzaamheid en ambities in het leven.
 
Vertoningsdata
vr 5 apr 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Toneelgroep Rhetorica

Leo & Lena
Een voorstelling over hoe de wereld van een puberjongen en meisje volledig onbereikbaar is voor hun moeders. De moederliefde is groot, maar wat ze ook doen of zeggen, nooit is het goed. Ze doen alle juiste dingen op de verkeerde momenten, terwijl de puberende Leo en Lena zelf worstelen met de liefde. 
Vertoningsdata
za 6 apr 20:00 Theaterzaal Details Tickets
 

Begijn le Blue

Toch Bedankt
Begijn is al meer dan tien jaar een graag geziene gast op de Nederlandse podia om zijn eigenzinnige stijl. “… een waarachtig brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret” schreef een Vlaams dagblad.
Vertoningsdata
za 20 apr 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Het Volk

Het vermoeden van Poincaré
In HET VERMOEDEN VAN POINCARÉ zijn twee heren voor langere tijd tot elkaars aanwezigheid veroordeeld, omdat het Alpenchalet waarin zij zich bevinden door hevige sneeuwval geïsoleerd is geraakt. Door de situatie worden ze gedwongen elkaar beter te leren kennen, maar de taal blijkt een enorm obstakel in het wederzijds begrip. 
Vertoningsdata
za 11 mei 20:30 Theaterzaal Details Tickets