Genre Dag Zoek  
 

Het Gezelschap

Medea - presentatie 2.0
Zet een danser (Nanska van de Laar), een musicalacteur (Harrie Gort) een regisseur (Irma Sijs) samen in een theaterzaal met ‘Medea’ als werkmateriaal.
Medea? Medeia van Euripides, Medea van Seneca plus nieuw materiaal dat pas in de repetities ontstaat, geïnspireerd door Medea, haar man Jason, en mannen en vrouwen van nu in eenzelfde situatie. 
Vertoningsdata
za 2 feb 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Britta Maria, Maurits Fondse & Rob Stoop

Chansons van Schoonheid en Troost
In de huidige tijd, waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle uithoeken van de wereld troost, troost in muziek. Britta Maria, Maurits Fondse en Rob Stoop bezingen het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere.  
Vertoningsdata
vr 8 feb 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Ratatouille & Rata Jazz Kids

Ratjetoe

 

Ratatouille is het Wormerse opleidingsorkest dat samenwerkt met Muziekschool Waterland waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd of instrument. Maar liefst 25 kinderen spelen samen onder de bezielende leiding van dirigent Bart Tuinman de leukste nummers van Lady Gaga, Bruno Mars, Amy Winehouse en Herbie Hancock.

 

Vertoningsdata
zo 10 feb 15:00 Theaterzaal Details Tickets
 

Jonina Aradottir

Arina goes Dutch

De IJslandse singer-songwriter Jonina Aradottir komt naar Nederland en geeft een uniek en eenmalig concert in Theater De Kaasfabriek. Zij is een geweldige singer-songwriter, geboren en opgegroeid op het IJslandse platteland. Momenteel werkt zij hard aan een internationale doorbraak en treedt veel op in de Scandinavische landen. Zij houdt er van om het verhaal achter haar liedjes te vertellen en brengt, met haar mooie stem, een stukje IJsland naar jou.

Vertoningsdata
za 16 feb 20:00 Theaterzaal Details Tickets
 

Thijs Kemperink

Bonje!
De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. 
Vertoningsdata
vr 1 mrt 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook
Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden maar wil ze jullie desondanks niet onthouden.
Vertoningsdata
za 9 mrt 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Cameretten

Cameretten Finalistentournee
Finalistentournee Cameretten Festival 2018

Keihard lachen om de topcabaretiers van morgen! 
Vertoningsdata
vr 15 mrt 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Laros & de Jong

De vis op het droge
Op de vooravond van het Grote-Vrolijke-Vissen-Feest komt er een gevaarlijke vis, de zeeduivel.
Vertoningsdata
zo 31 mrt 14:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Theatre Hotel Courage

Story Nights
Theatre Hotel Courage (THC) is het theatergezelschap van Katrien van Beurden. Samen met haar kernteam, bestaande uit o.a. Anne Fé de Boer, Remy van Kesteren en Alaa Shehada en zakelijk leider Moondocs, verzamelt ze verhalen van over de hele wereld. Deze verhalen krijgen gestalte in een eigen ontwikkelde theaterstijl met archetypische maskers. De maskers vertegenwoordigen de mensheid met personages uit alle lagen van de samenleving, zoals de oude vrouw, de dictator, de manager en de vluchteling.
Vertoningsdata
vr 5 apr 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Toneelgroep Rhetorica

Leo & Lena
Een voorstelling over hoe de wereld van een puberjongen en meisje volledig onbereikbaar is voor hun moeders. De moederliefde is groot, maar wat ze ook doen of zeggen, nooit is het goed. Ze doen alle juiste dingen op de verkeerde momenten, terwijl de puberende Leo en Lena zelf worstelen met de liefde. 
Vertoningsdata
za 6 apr 20:00 Theaterzaal Details Tickets
 

Begijn le Blue

Toch Bedankt
Begijn is al meer dan tien jaar een graag geziene gast op de Nederlandse podia om zijn eigenzinnige stijl. “… een waarachtig brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret” schreef een Vlaams dagblad.
Vertoningsdata
za 20 apr 20:30 Theaterzaal Details Tickets
 

Het Volk

Het vermoeden van Poincaré
In HET VERMOEDEN VAN POINCARÉ zijn twee heren voor langere tijd tot elkaars aanwezigheid veroordeeld, omdat het Alpenchalet waarin zij zich bevinden door hevige sneeuwval geïsoleerd is geraakt. Door de situatie worden ze gedwongen elkaar beter te leren kennen, maar de taal blijkt een enorm obstakel in het wederzijds begrip. 
Vertoningsdata
za 11 mei 20:30 Theaterzaal Details Tickets